Elektrische lier 12v  Snelle verzending

elektrische lier 12v  Groothandelsprijzen

elektrische lier 12v  Vragen? 050 750 38 35

Elektrische lier 12v

Wij leveren verschillende elektrische 12volt lieren in verschillende prijs klasses. Ze zijn simpel te bevestigen of aan te sluiten. Direct klaar voor gebruik! Mochten er toch nog vragen zijn dan staat onze technische klantenservice voor u klaar. Ook wanneer u niet precies weet welke 12v lier het beste bij u past helpen wij u graag! 

[ux_products type=”row” cat=”82″ products=”24″]

Elektrische lier 12v

De elektrische lieren 12 volt of 24 volt zijn zeer geschikt voor aanhangers, boten, werkplaatsen/ garages, industrie, land- tuin- of bosbouw en handwerk. Wij leveren elektrische lieren, met draadloze en niet draadloze afstandbediening. U kunt de kabel elektrisch oprollen met de bijgeleverde afstandsbediening. Als er geen stroom voorhanden is, kunt u de kabelhaspel met de bijgevoegde handzwengel bedienen. Eveneens wordt een montageplaat voor de trekhaak meegeleverd. De elektrische lieren worden gebruiksvriendelijk geleverd, zodat u er meteen mee aan de slag kan gaan.

Elektrische lier 12v kopen

van de merken Horn en Warrior worden door ons in verschillende modellen geleverd (zie de productenlijst hieronder). Als u hierna nog vragen heeft of u zou advies wensen over welke elektrische lier 12v/24v voor u het meest passend is, neem gerust contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Naast de elektrische lier 12v leveren wij ook de elektrische bouwlier en de elektrische lier 220v.

 elektrische lier 12v elektrische lier 12v 

Elektrische lier 12v veilig bestellen   

Hierboven vindt u ons uitgebreide assortiment in elektrische 12v lieren. Eenmaal de juiste lier gevonden kunt u simpel en veilig bestellen middels verschillende betaal opties.

elektrische lier 12v Elektrische lier 12v elektrische lier 12v